Billigt och snabb leverans

Vi levererar utrustningen till hela Finland, samt till övriga nordiska länder

Finansiering

Alla enheter finns även tillgängliga genom finansiering, kontakta oss om du vill ha ett erbjudande

Kundservice

Vi serverar från 10.00 till 18.00

tel. 040 553 5022

kundservice@alignpilates.fi

Flexibla betalningsalternativ

Mobile Pay, Nätbank, VISA, MASTERCARD, Klarna, Finansiering

Varför välja AlignPilates?

Pris vs prestanda

Skillnaden mellan AlignPilates är helt enkelt överkomliga priser och ett oöverträffat förhållande mellan prestanda och pris! Vi tror att vi uppnår detta utan att kompromissa med kvalitet eller tillförlitlighet. Men ta inte bara vårt ord för det, kom och upplev AlignPilates-skillnaden själv - de allra flesta som provar det ser aldrig tillbaka!

Okänd anpassningsförmåga

AlignPilates-utrustning erbjuder de mest flexibla och anpassningsbara designlösningarna på marknaden. Anpassa reformern med utbytbara benhöjder eller lägg till en halv/full storlek Cadillac-konfiguration. Vi strävar efter att se till att alla nya utvecklingar är bakåtkompatibla så att du kan uppdatera och förbättra dina Pilates-reformatorer och studio, vilket ger dig möjligheten till de mest mångsidiga pilatesklasserna.

Patenterad RC fjäderbalk

Vår Rapid Change (RC) fjäderstång har nödvändiga vagnstopp och justeras med fjädrarna monterade. Den kan flyttas med en hand i en rörelse, vilket sparar 3-11 ytterligare steg varje gång du flyttar fjäderstången. RC fjäderstången är en spelväxlare för personliga gruppreformeringsklasser och den förhindrar också felaktiga vagnstopplägen och möjligheten att lämna dina fjädrar i en stressad position vilket minskar deras livslängd och prestanda.

AlignPilates Showroom

Hur man kommer dit:

Pilates studio Moment

Leppävaarankatu 9 C, 4:e våningen (hiss) 02600 ESPOO

Showroomet är öppet efter överenskommelse, kontakta vår kundtjänst så ordnar vi en lämplig tidpunkt för dig att bekanta dig med enheterna.

Ta kontakt

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet AlignPilates.fi här så kommer du att hålla dig informerad om alla nya produkter och branschevenemang.