På AlignPilates är vi här för att hjälpa dig att välja den bästa Pilates-reformatorn för dina behov!

Ladda ner reformer-jämförelsen här

För hemmabruk eller professionellt bruk?

Det är viktigt att notera att det bästa alternativet för dig beror på några faktorer - dina individuella/klients behov, preferenser och budget. Vi erbjuder en rad reformer, alla med skillnader i storlek, prestanda och funktion eller estetiska skillnader.

Här är några faktorer att tänka på när du väljer en Pilates reformer:

Studio eller hem: Den första frågan att ställa är, är din Pilates-reformator för studion eller hemmet? Observera att alla kommersiellt sålda reformatorer är kommersiellt garanterade, medan de för hemmabruk inte är det. Fundera därför över var din reformator kommer att vara i din urvalsprocess.

Pilates reformatorer

Reformatorns val

Storlek: Reformers finns i olika storlekar, så det är viktigt att välja en som passar din längd och vikt. På Align-Pilates mäter vi "färdens längd", det vill säga hur långt vagnen kan röra sig. Till exempel har vår A8-Pro Pilates reformer den bredaste och längsta vagnsängen och de längsta reslängderna, vilket är mer lämpligt för längre/bredare kunder.

Rekvisita: Vissa reformatorer har lite mer anpassningsförmåga än andra med rekvisita som ett helt/halvt Cadillac Tower, vilket kan vara användbart för vissa övningar eller repertoar. Fundera på vilka tillbehör du kan behöva innan du köper. Jämför Align-Pilates reformer tillbehör!

Pris: Prisintervallet på reformatorer kan variera, så tänk på din budget när du väljer en reformer.

Pilates reformatorer