Varumärket Align-Pilates grundades 2010. Maskinpilatess popularitet växer ständigt, och trenden är inte slut i sikte, precis som den har varit i Nordamerika. Att etablera en framgångsrik pilatesstudio har varit en unik möjlighet i Europa, men orimligt höga utrustningskostnader har blivit ett hinder för spridningen av studior etablerade utanför Nordamerika. Align-Pilates förvandlar detta hinder till en möjlighet för alla studior, instruktörer, tränare och entusiaster som är intresserade av pilatesutrustning.


Genom att kombinera produktions- och tillverkningserfarenhet med ett systerbolag, The Mad Group, har kostnaderna hållits under kontroll. Mad Group har legat bakom Englands ledande Pilates-Mad mat pilates produktmärke sedan 2001. Med deras omfattande pilatesexpertis och kunderfarenheter har Align-Pilates etablerats som Europas eget utrustningspilatesföretag. Align-Pilates är glada över att kunna presentera toppmodern pilatesutrustning, som är en blandning av testad och pålitlig traditionell utrustning och vars utveckling inkluderar förbättringar utformade tillsammans med kunderna. Align-Pilates utvecklar ständigt sin utrustning och lyssnar noga på alla erfarenheter från kunder.

Align-Pilates - I FINLAND

I Finland, Sverige och Norge representeras varumärket Align-Pilates av Gonsul Oy. Genom oss kan du få dessa enheter med ett utmärkt pris-kvalitetsförhållande levererade till hela Finland och till övriga nordiska länder efter behov. Genom oss kan du få service och underhåll samt installationstjänster, reservdelar och användarvägledning.


VÅR SERVICE - KUNDERNA FÖRST

När det är dags att serva, reparera eller be om mer information kan du få hjälp av oss. Du kan få reservdelar och tillbehör genom oss. Vid behov erbjuder vi en heltäckande transport- och installationstjänst. På så sätt har du tid att fokusera på att driva ditt Pilates-företag!


VILL DU PROVA ALIGN-PILATES UTRUSTNING?

När det kommer till pilatesutrustning är det åtminstone motiverat att personligen prova utrustningen och ta reda på hur den fungerar innan man fattar ett köpbeslut. Kontakta oss så ordnar vi en lämplig tidpunkt för dig att bekanta dig med utrustningen.


Vårt showroom ligger i Esbo. Innan du fattar ett köpbeslut är det bästa sättet att bekanta dig med enheterna att prova dem själv. Showroomet har en A2R reformer halv Cadillac installerad på änden (tornet), tre halva cadillacs fästa på väggen, stegpipa, combo/wunda stol och andra Align-Pilates produkter, såsom mattor, motståndsringar och rotationsskivor.


Kontakta oss här, ring 050 466 7269 (vardagar 10-18) eller skicka ett e-postmeddelande till kaskapalvelu@alignpilates.fi