Pilates-laitteiden desinfiointi ja puhdistus

Det är uppenbart att desinficering av människors händer och pilatesutrustningen de använder är nyckeln till att förhindra spridning av CoVid i pilatesstudior. Problemet är hur man gör detta snabbt och effektivt i en studiomiljö så att kunderna har förtroende och inga skador på utrustning, individer eller miljön, och slutligen att det kan göras med något som finns att köpa NU!

Många rengöringsprodukter innehåller alkohol och andra starka kemikalier som kan skada hårdvara, särskilt klädsel, och deras effektivitet när det gäller att döda CoVid kanske inte ens verifieras. På Align-Pilates är vi inte kemister eller vetenskapsmän, men vi har gjort lite forskning som kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för att desinficera din studio och utrustning och ge dina kunder förtroende.

Desinfektion av utrustning och desinfektion av händer - i dessa tider är prioritet desinfektion, och vad som behövs:

Mycket effektivt antiviralt, antibakteriellt desinfektionsmedel Säker, snabb och enkel att använda, lättillgänglig och rimligt prissatt. Den ska vara så vänlig som möjligt mot utrustningen, så den skulle helst vara alkoholfri, blekmedelsfri, peroxidfri och kemikaliefri. och neutral i pH Miljövänlig och idealiskt biologiskt nedbrytbar. Därför rekommenderar vi NatraSan! Du kan säkert och snabbt desinficera studioutrustning och händer med denna flerfaldigt prisbelönta miljövänliga lösning, som ofta används på sjukhus av Storbritanniens största oberoende vårdgivare.

Snabb att använda och effektiv - dödar 99,9999% av de skadliga bakterierna vid kontakt Bekväm - en produkt för användning på händer, hud och hårda ytor Hudvänlig - dermatologiskt testad Miljövänlig Helt testad Vi har ett sortiment av NatraSan i olika storlekar - kontakta oss för mer information .

Vad du INTE ska använda: Undvik klor, blekmedel (natriumhypoklorit), alkohol, tea tree och nästan alla hushållsdesinfektionsmedel eftersom de kan skada din utrustning.