Pilates-laitteiden desinfiointi ja puhdistus

Selvästi ihmisten käsien ja heidän käyttämiensä Pilates-laitteiden desinfiointi on avain CoVidin leviämisen estämiseen Pilates-studioissa. Ongelmana on, miten tämä voidaan tehdä nopeasti ja tehokkaasti studioympäristössä niin, että asiakkailla on luottamusta eikä laitteisiin, yksilöihin tai ympäristöön aiheudu vahinkoa, ja lopuksi niin, että se voidaan tehdä jollain, joka on saatavilla ostettavaksi NYT!

Monet puhdistustuotteet sisältävät alkoholia ja muita voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa laitteistoa, erityisesti verhoilua, eikä niiden tehokkuutta CoVidin tappamisessa välttämättä ole edes varmistettu. Align-Pilatesissa emme ole kemistejä tai tiedemiehiä, mutta olemme tehneet hieman tutkimusta, joka voi auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun studion ja laitteiston desinfiointiin ja antamaan asiakkaillesi luottamusta.

Laitteiston desinfiointi ja käsien desinfiointi – näinä aikoina ensisijainen asia on desinfiointi, ja mitä tarvitaan:

Erittäin tehokas antiviraalinen, antibakteerinen desinfiointiaine Turvallinen, nopea ja helppo käyttää, helposti saatavilla ja kohtuuhintainen Sen tulisi olla mahdollisimman ystävällinen laitteistolle, joten se olisi ihanteellisesti alkoholiton, valkaisuaineeton, peroksiditon ja kemikaaliton sekä neutraali pH-arvoltaan Ympäristöystävällinen ja ihanteellisesti biohajoava Siksi suosittelemme NatraSania! Voit turvallisesti ja nopeasti desinfioida studion laitteiston ja kädet tällä moninkertaisesti palkitulla ympäristöystävällisellä ratkaisulla, jota käytetään laajasti Iso-Britannian suurimman riippumattoman terveyspalveluntarjoajan sairaaloissa.

Nopea käyttää ja tehokas – tappaa 99,9999 % haitallisista bakteereista kosketuksessa Kätevä – yksi tuote käytettäväksi käsissä, iholla ja kovilla pinnoilla Iholle ystävällinen – dermatologisesti testattu Ympäristöystävällinen Täysin testattu Meillä on valikoima NatraSania eri kokoisina – ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Mitä EI pidä käyttää: Vältä klooria, valkaisuainetta (natriumhypokloriittia), alkoholia, teepuuta ja lähes kaikkia kodin desinfiointiaineita, koska ne saattavat vahingoittaa laitteistoasi.