AlignPilatesilla olemme täällä auttaaksemme sinua valitsemaan parhaan Pilates-reformerin tarpeisiisi!

Lataa tästä reformer vertailu

Koti- vai ammattikäyttöön?

On tärkeää huomata, että paras vaihtoehto sinulle riippuu muutamasta tekijästä - yksilöllisistä/asiakkaasi tarpeista, mieltymyksistä ja budjetista. Tarjoamme joukon reformereita, joilla kaikilla on koko-, suorituskyky- ja ominaisuuseroja tai esteettisiä eroja.

Tässä muutamia tekijöitä, jotka on syytä ottaa huomioon Pilates-reformeria valittaessa:

Studio vai koti: Ensimmäinen kysymys, jonka on hyvä kysyä, on, onko Pilates-reformerisi studiota vai kotia varten? Huomaa, että kaikki kaupallisesti myydyt reformerit ovat kaupallisesti takuutettuja, kun taas kotikäyttöön tarkoitetut eivät ole. Siksi harkitse, missä reformerisi tulee olemaan valintaprosessissasi.

Pilates Reformerit

Reformerin valinta

Koko: Reformereita on eri kokoisia, joten on tärkeää valita sellainen, joka sopii pituuteesi ja painoosi. Me Align-Pilatesilla mittaamme "matkan pituuden", eli kuinka pitkälle vaunu voi liikkua. Esimerkiksi A8-Pro Pilates-reformerillamme on levein ja pisin vaunusänky sekä pisimmät matkan pituudet, mikä sopii paremmin pidemmille/leveämmille asiakkaille.

Tarvikkeet: Joillakin reformereilla on hieman enemmän sopeutumiskykyä kuin toisilla tarvikkeiden, kuten täysi-/puolikkaan Cadillac Towerin, kanssa, mikä voi olla hyödyllistä tietyissä harjoituksissa tai repertoaarisessa. Harkitse, mitä tarvikkeita saatat tarvita ennen ostoksen tekemistä. Vertaile Align-Pilatesin reformeritarvikkeita!

Hinta: Reformereiden hintahaitari voi vaihdella, joten harkitse budjettiasi reformeria valitessasi.

Pilates Reformerit